Historien om Fragment

Bag smykkebrandet Fragment står designer Ditte Gren. Efter i en årrække at have arbejdet for andre designere resulterede lysten til at skabe egne smykker i 2012 i opstarten af Fragment by Ditte Gren

Fragments signatur er farverige og grafiske smykker. Fragment søger at skabe smykker som er kendetegnet ved dansk minimalisme kombineret med etniske mønstre og farver. Fascinationen af materialer og farvers medvirken til smykkets udtryk gør at man i kollektionen kan finde både feminin guld og lyse pasteller, samt rå oxiderede smykker i et edgy look.

Materialerne er forgyldt sølv eller oxideret sølv i kombination med japanske glasperler og alle smykker er håndlavede i eget værksted i Svendborg.

profil kopi

Her sker magien….

Fragments smykker bliver designet på smukke sydfyn, hvor værkstedet er placeret i forbindelse med butikken Kontrast. Her finder man smukt håndværk fra en række talentfulde designere. Butik og værksted er placeret med den fineste udsigt over Svendborg havn.

I god overensstemmelse med smykkernes etniske islæt, produceres en del af smykket i Indien. Dette foregår hos et fairtradefirma, hvor der er fokus på håndværkernes vilkår.