Handelsbetingelser

Når du foretager et køb hos Fragmentbydittegren.dk, vil du blive bedt om at acceptere nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på siden. Vores forretningsbetingelser er udformet i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at sende os en mail på mail@fragment-jewellery.com. Vi bestræber os på at svare alle mails hurtigst muligt. Husk at angive dit ordrenummer, hvis det drejer sig om en specifik bestilling.

Fragment by Ditte Gren
Lille Snødevej 9
5953 Tranekær
Tlf +25374895
mail@fragment-jewellery.com

Bestilling

For at gennemføre en bestilling på vores webshop skal du indtaste relevante personlige informationer som navn, adresse, telefonnummer, email adresse og betalingskortdetaljer.

Så snart dit betalingskort er blevet valideret af Epay og varebestillingen er registreret på vores lager, vil vi sende dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail.

Priser

Alle priser på webshoppen er opgivet i danske kroner inkl. moms. Priserne kan til enhver tid ændre sig, f.eks. under kampagner.

Vi tager forbehold for prisfejl. En eventuel prisændring eller prisfejl vil ikke påvirke din ordre, hvis du allerede har modtaget en ordrebekræftelse.

Betaling

Vi modtager betaling via paypal, samt diverse betalingskort

Visse kortudbydere opkræver et gebyr pr. transaktion. Fragment by Ditte Gren har valgt at dække denne udgift for dig, og derfor skal du ikke betale gebyr, uanset hvilket kort du vælger at benytte.

Når du handler på vores webshop vil beløbet blive trukket fra din konto, når varen er afsendt fra vores lager.

Sikkerhed

Når du foretager et køb bliver dine kortoplysninger automatisk krypteret, og det er kun Epay som har adgang til dem. Efter at dit kort er blevet valideret hos Epay, afsender vi varen og beløbet frigives til os. Hverken vi eller andre uvedkommende får på noget tidspunkt adgang til dine kortoplysninger

Levering

Ved bestilling hos Fragment vil der blive lagt leveringsomkostninger oveni vareprisen.

Når dit betalingskort er blevet valideret, sender vi din bestilling af sted til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at have en leveringstid på 3-5 hverdage. Hvis andet er tilfældet vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom på, at hvis modtagerens fulde navn ikke står på hoveddøren og postkassen, udleverer Post Danmark ikke pakken, men sender den i stedet retur til os. Det er derfor dit ansvar at navn og efternavn på din bestilling stemmer overens med navneskiltet på din hoveddør og postkasse, samt at navnet er synligt. Hænder det at din vare bliver sendt retur til os pga. ovennævnte, kontakter vi dig naturligvis.

Du kan vælge at få din bestilling leveret til en anden adresse end faktureringsadressen. Også her skal navn og efternavn stemme overens med navneskiltet på modtagerens hoveddør og postkasse. Hvis du sender bestillingen til din arbejdsplads, skal firmanavn og adresse fremgå tydeligt. Desuden skal du huske at skrive kontaktperson på.

Hvis varen mod forventning skulle forsvinde eller blive ødelagt under forsendelsen skal du kontakte Fragment by Ditte Gren, hvorefter vi vil sørge for at du enten modtager nye varer eller får kreditteret dit køb.

Annullering

Hvis du vil annullere din ordre, skal det ske hurtigst muligt ved at sende en email til Fragment. Modtager vi din annullering inden din pakke er afsendt og beløbet er trukket fra din konto, vil du ikke blive opkrævet portoomkostninger for pakken. Modtager vi derimod først din annullering, når din pakken er afsendt og dine penge er trukket, gælder reglerne for fortrydelsesret.

Fortrydelsesret

Ved handel hos Fragmentbydittegren.dk har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, i henhold til forbrugeraftaleloven. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb skal du kontakte os på mail@fragmentbydittegren.dk og sende varen tilbage til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du vil få refunderet prisen for varen + leveringsomkostningerne (omkostningerne til retur levering/forsendelse til os, er for egen regning). Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at Fragment får den modtagne vare tilbage i samme stand og mængde, som ved levering.

Din returret bortfalder, hvis varen du sender retur har tegn på brug eller er beskadiget. Vær derfor forsigtig når du prøver varen, så du undgår at efterlade spor af parfume, make-up eller andet på varen.

Ved returnering har du som køber ansvaret for pakken indtil den når frem til os. Vi anbefaler derfor at du sender din pakke retur som forsikret pakkepost, da du derved kan få erstattet beløbet, hvis pakken bliver væk eller beskadiget under forsendelsen.

Returnering skal ske til følgende adresse:

Fragment by Ditte Gren
Lille Snødevej 9
5953 Tranekær
Danmark

Reklamation

Når du handler hos Fragment har du 2 års reklamationsret, såfremt du har gyldig dokumentation for købet. Er varen defekt eller lider den på anden måde af en fejl, har du mulighed for at reklamere I overensstemmelse med dansk ret. Du kan således reklamere indtil 2 år fra du modtager varen. Du skal reklamere over din vare inden rimelig tid fra du opdager fejlen. 2 måneder vil altid blive betragtet, som rettidig reklamation.

Din reklamationsret bortfalder, hvis fejlen på din vare vurderes til at skyldes fejlagtig brug, fejlagtig eller manglende vedligeholdelse, almindelig slid eller på anden måde er selvforskyldt.

Vi ser meget gerne, at du retter henvendelse til os før du sender varen. Når du returnerer en vare til os, skal du vedlægge gyldig dokumentation for købet (gerne den originale faktura).

I tilfælde af reklamation bedes du kontakte os og fremsende varen til følgende adresse:

Fragment by Ditte Gren
Lille Snødevej 9
5953 Tranekær
Danmark

Når vi har modtaget varen og konstateret defekten, reparerer vi den eller ombytter den til en tilsvarende vare. Hvis varen bliver accepteret som reklamation, vil vi dække dine forsendelsesomkostninger, hvis disse er rimelige. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Personlige oplysninger

For at vi kan gennemføre en handel på vores webshop er det nødvendigt at vi fra kunden får følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, mail adresse og betalingskortoplysninger.

Når du handler på vores webshop er det vigtigt at vi kan komme i kontakt med dig, hvis der evt. skulle opstå spørgsmål vedr. din bestilling. Derfor er det vigtigt at du oplyser gyldigt telefonnummer samt en gyldig mailadresse. Desuden skal vi bruge dit navn og din korrekte adresse for at kunne sende varen til dig.

Ingen af dine personlige oplysninger som registreres på Fragment bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Generelle forbehold

Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsbetingelser løbende, dog stadig i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og prisfejl eller andre fejl som har værdimæssig betydning.

Alle tekster, billeder og andet indhold på vores webshop tilhører Fragment by Ditte Gren og må, i overensstemmelse med ophavsretsloven, ikke kopieres og bruges af andre uden forudgående skriftlig aftale med os. Overtrædelse af dette vil medføre retsforfølgning.